10.märts 2014

Eesti meistrivõistluste auhinnalised kohad

Eesti juunioride, A- ja B-klassi talvised mitmevõistluse meistrivõistlused olid kordaminek meie sportlastele. Meesjuunioride klassis oli teistest peajagu üle Taavi  Tšernjavski edestades teise koha saavutanud sportlast ligi 200 punktiga. Naisjuunioride klassis saavutas Grete-Kai Teeäär II koha. Väga südikalt võistlesid ka esimest korda elus mitmevõistluses osalenud Toivo Saabas, kellele poiste B-klassi 4.koht ja isiklike rekordite parandused koguni viiel võistlusalal ning Raul-Alar Haak poiste A-klassis 11.koht.

Juunioride, A- ja B-klassi talvised mitmevõistluse EMV tulemused.

Eesti A- ja B-klassi talvistel meistrivõistlustel oli meie klubi edukaim sportlane Toivo Saabas, kes saavutas II koha kolmikhüppes ning neljandad kohad kaugushüppes ja 200m jooksus. Esikümnesse mahtusid ka Raul-Alar Haak kolmik- ja kõrgushüppes ja Robin Nool teivashüppes.

A- ja B-klassi talvised EMV tulemused.

Eesti juunioride ja noorsoo talvistel meistrivõistlustel võitis juunioride arvestuses Taavi Tšernjavski esikohad nii  60m tõkkejooksus kui 300m jooksus, lisaks saavutas Taavi III koha teivashüppes. Edukalt võistles samuti Grete-Kai Teeäär 300m jooksus, kaugus- ja kõrgushüppes, kohad 4., 5. ja 7.

Juunioride ja noorsoo talvised EMV tulemused.

© Spordiklubi Elite Sport MTÜ veebilehe sisu ei ole lubatud reprodutseerida, töödelda, vahendada, kopeerida ega avaldada tervikuna ega osaliselt ilma Spordiklubi Elite Sport loata.